Pasjeshouders

Pasjeshouders zijn handig doordat alle pasjes gemakkelijk bij elkaar kunnen worden gehouden. Daarnaast zijn pasjeshouders meestal een stuk kleiner dan een normale portemonnee doordat er geen geldvakken in zitten. Maar misschien wel het belangrijkste voordeel van een pasjeshouder is dat je niet meer hoeft te zoeken naar het juiste pasje. Vaak klik je een pasjeshouder met een druk op de knop open en krijg je meteen een overzicht van al jouw pasjes.

Om erachter te komen welke pasjeshouder het beste bij jou past is het belangrijk om te kijken wat je meestal op zak hebt. Draag je vaak alleen maar pasjes op zak? Dan is een pasjeshouder zeker aan te raden. Maar wanneer je ook vaak contant geld bij je draagt, is het raadzaam voor een portemonnee te kiezen. Deze beschikken vaak over meerdere geldvakken en bieden dus meer ruimte voor jouw pasjes en contant geld.

Ben je op zoek naar een pasjeshouder voor heren of dames, een variant van leder of juist een pasjeshouder van aluminium? Op slimmeportemonnee.nl vind je veel verschillende soorten pasjeshouders met slimme technieken.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

X