Over ons

Een portemonnee is misschien een van de belangrijkste modeaccessoires die je dagelijks gebruikt. Het is het meest persoonlijke item van je garderobe.

Slimmeportemonnee.nl

Wij bieden een breed aanbod aan van velen merken portemonnees. In onze collectie vind je slimme portemonnees, dames portemonnees, heren portemonnees en kinder portemonnees. Ook zijn er bij ons de juiste accessoires te vinden om jouw stijl compleet te maken. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel je jouw portemonnee voor 16:00 uur en is deze bij ons op voorraad, dan wordt jouw bestelling vaak al de volgende dag bezorgd. De verzending van je bestelling is natuurlijk gratis! Mocht de portemonnee niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 14 dagen kosteloos retourneren!

Wij proberen met onze webshop en onze eerlijke prijzen, een groot en breed publiek aan te spreken. Ook staan wij voor een goede en persoonlijk klantenservice, en vinden wij klantenbinding erg belangrijk. Wij nodigen je dan ook uit om bij vragen of opmerkingen vooral contact op te nemen met onze klantenservice.

Let op: De bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice kan momenteel langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor. Voor meer informatie omtrent het coronavirus, klik hier
+
X